Soňa Vanovčanová Krimi

Miroslava (48) obvineného z vraždy poslal žilinský sudca do väzby

V súvislosti s prípadom dvojnásobnej vraždy, ku ktorej došlo počas víkendu v našom meste, bol obvinený muž vzatý do väzby. Obeťami boli jeho manželka (†47) a syn (†15).

Ilustračný obrázok k článku Miroslava (48) obvineného z vraždy poslal žilinský sudca do väzby
Zdroj: TASR

Počas uplynulej nedele (24. februára) došlo na jednom zo žilinských sídlisk ku dvojnásobnej vražde. V súvislosti s prípadom vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 48 ročného Miroslava (z okresu Senec) z obzvlášť závažného zločinu vraždy. O prípade informoval hovorca KR PZ SR v Žiline Radko Moravčík.

Obvineného 48-ročného Miroslava z okresu Senec, ktorý mal počas uplynulého víkendu v byte na žilinskom sídlisku Hájik zavraždiť svoju 47-ročnú manželku a 15-ročného syna, vzali do väzby. Rozhodol o tom v stredu sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Žilina. Vyhovel tak návrhu prokurátora. Informovala hovorkyňa Krajského súdu v Žiline Lenka Belavá.

„Dôvodom väzby je obava, že obvinený ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu alebo trestu, ako aj obava z pokračovania v trestnej činnosti. Prokurátor i obvinený sa vzdali práva na podanie sťažnosti,“ priblížila Belavá.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM