Iveta Hrabovská Hokej

Lažo, Hrivík a Varga: Nové tváre v príprave so Žilinou

Do prípravy hokejistov extraligového klubu MsHK DOXXbet Žilina sa zapojil tento týždeň aj Miroslav Lažo, Marek Hrivík a Tibor Varga. Informuje o tom oficiálna klubová stránka.

34– ročný Lažo si v sezóne 2011/2012 obliekal dres švédskeho druholigového tímu Malmö: „Chcem tam pokračovať aj v budúcej sezóne, ale k tomu príde až ku koncu roka,“ povedal.

**„Chceli by sme sa dohodnúť, aby odohral za nás úvodné zápasy Tipsport extraligy. Radi by sme využili jeho dlhoročné hokejové skúsenosti,“ **povedal na margo najznámejšieho z tria novicov žilinský športový manažér Dušan Kapusta.

20– ročný Hrivík a 27-ročný Varga hrávali v uplynulom ročníku v zámorí, dokedy s nimi môže rátať trénerská dvojica MsHK Ladislav Spišiak – Róbert Rehák, ukáže najbližšie obdobie.

„Hrivík je odchovancom žilinského hokeja. Tretiu sezónu pôsobí v zámorí, výkony v ostatnej sezóne mu priniesli kontrakt s New York Rangers. Sme radi, že takýto talentovaný hokejista sa bude pripravovať s naším tímom, v ktorom by mal pobudnúť do konca augusta. Odchovanec bratislavského Slovana Varga je talentovaný útočník s medzinárodnými skúsenosťami zo zámoria. Rokujeme s ním o zmluve. Všetko by malo byť jasné začiatkom sezóny,“ poznamenal Dušan Kapusta.

[color=#ff0000]­Súvisiace články [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.139996_Pat-hracov-MsHK-caka-najprestiznejsi-turnaj-do-18-rokov-]Päť hráčov MsHK čaká najprestížnejší turnaj do 18 rokov[/link] [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.139733_Zi­linski-hokejisti-opat-na-lade:-Pozrite-si-prehlad-zapasov---]Žilinskí hokejisti opäť na ľade: Pozrite si prehľad zápasov…[/link]

Žilina24/Webnoviny Foto: Ladislav Hulin

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM