Michal Demjanovič Rôzne

Kus reči štvrtýkrát v Žiline: Príbehy, ktoré vedia inšpirovať

Kus Reči je iniciatíva mladých študentov zo Žiliny. Podľa nich je dôležité, aby mladí ľudia medzi sebou zdieľali svoje nevšedné zážitky a skúsenosti.

Ilustračný obrázok k článku Kus reči štvrtýkrát v Žiline: Príbehy, ktoré vedia inšpirovať
Foto: Ľubomír Ďudík / Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 29. 10. sa v Žiline uskutoční, už po štvrtý krát podujatie s názvom Kus Reči, počas ktorého sa Vám na pódiu predstavia mladí ľudia, ktorí sa venujú zaujímavým aktivitám či ľudia so silnými životnými príbehmi, ktoré by nemali ostať bez povšimnutia.

Tohto roku vybrali organizátori naozaj pestrý výber rečníkov a tem ako napríklad: „Americký futbal na Slovensku, Freesking-ová crew zo Žiliny, život úspešného debatéra, ako sa nevzdať a postaviť sa na nohy a veľa iných príbehov, ktoré Vám počas siedmich talk-ov odprezentujú 9 speaker-i. Na pódiu sa vystriedajú páni, ale zažiari i dáma so špeciálnou úlohou inšpirovať a motivovať účastníkov svojim talkom, pretože je dôležité šíriť myšlienky toho, čo sa dá dosiahnuť, aj keď sa to zdá na prvý pohľad nemožné," uviedla jedná z organizátorov Lucia Randová.

Foto: Ľubomír Ďudík / Zdroj: Dnes24.sk

Kus Reči je iniciatíva mladých študentov zo Žiliny, ktorí sú toho názoru, že je dôležité, aby mladí ľudia medzi sebou zdieľali svoje nevšedné zážitky a skúsenosti. „Podujatie vzniklo pred rokom s cieľom motivovať mladých ľudí vo svojich túžbach a snoch, ukázať im spôsoby a predstaviť im rovesníkov, ktorí sa aj napriek ťažkostiam nevzdali a dosiahli svoj sen. Veríme, že i 4. vydanie Kusu reč i bude prínosné a posunie mladých ľudí vpred,“ dodala Randová.

Podujatie sa uskutoční v priestoroch Escape Clubu, ktorý sa nachádza v budove Domu Odborov v Žiline 29.10 o 16:00. Ak máte o podujatie záujem je nutná registrácia z dôvodu obmedzenej kapacity. Registrovať sa môžte na tomto linku.

Čítajte tiež:

Ťahák pre návštevy, ktorý majte radšej po ruke: 7 divov Žiliny

Žilinský športový víkend snov: Potešili hokejisti, futbalisti aj Sagan!

FOTO: 3. Kus reči 2016
30
Galéria
Foto: Ľubomír Ďudík / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM