Barbara Dallosová Krimi

Kuriózny zásah žilinských mestských: Mladík oslavoval negatívny test, ale TAKTO?

Počas víkendového testovania na COVID-19 mali žilinskí mestskí policajti nezvyčajný výjazd. Vyčíňanie mladého muža mal mať na svedomí negatívny test.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózny zásah žilinských mestských: Mladík oslavoval negatívny test, ale TAKTO?
Zdroj: Dnes24.sk

O nešťastnom spôsobe, akým sa rozhodol mladý muž osláviť negatívny výsledok testu na koronavírus, informuje Mestská polícia Žilina na sociálnej sieti.

K zásahu mestských došlo v noci zo soboty na nedeľu počas víkendu, ktorý patril na Slovensku celoplošnému testovaniu na COVID-19.

„Presne o polnoci prijalo operačné stredisko MP oznam ohľadom hlučného a vulgárneho muža na autobusovej stanici, ktorý opakovane hádže o zem horský bicykel. Na mieste bol hliadkou zistený mladý 22-ročný muž pod vplyvom alkoholu s jednou topánkou a značne poškodeným bicyklom,“ opisujú vyčíňanie mladíka mestskí policajti.

Kuriózne na prípade je, že muž ako dôvod svojho alkoholového opojenia a následného správania uviedol radosť z negatívneho výsledku testu na ochorenie COVID 19. Ako uzatvárajú žilinskí mestskí, hliadka podguráženého mladíka upokojila, poučila a poslala domov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM