Krimi

Krvavá tragédia v žilinskom byte: Žena (39) zaútočila na manžela (†54), neprežil to!

Silvestrovská hádka sa v žilinskom byte skončila tragédiou. Podľa polície žena (39) s viac ako 2,5 promile alkoholu v krvi mala napadnúť svojho manžela, ktorý v nemocnici podľahol bodnému zraneniu.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 39-ročnú Žilinčanku zo zločinu zabitia. Všetko sa začalo na Silvestra podvečer slovným konfliktom, po ktorom podľa polície žena mala napadnúť svojho manžela (†54).

„Doposiaľ nezisteným predmetom ho mala jedenkrát bodnúť do oblasti hrudníka. Napadnutý muž bol prevezený do nemocnice, kde žiaľ zraneniu podľahol. Policajti obvinenej žene obmedzili osobnú slobodu a vykonali u nej dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 1,26 mg/l alkoholu v dychu,“ uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval podnet na návrh na jej vzatie do väzby. Za účelom zistenia presnej príčiny smrti bola nariadená súdno-lekárska pitva. Policajti zaistili nôž, ktorý bude zaslaný na expertízne skúmanie. V prípade dokázania viny hrozí obvinenej žene trest na deväť až 12 rokov za mrežami. Ďalšie okolnosti prípadu vyšetrujú.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM