Soňa Vanovčanová Kultúra

Inšpirácie na víkendový oddych v Žiline: Kam a kedy sa môžeme vybrať?

Nasledujúci víkend v našom meste ponúka dostatok podujatí rôzneho druhu. Pozrite si tipy našej redakcie.

Ilustračný obrázok k článku Inšpirácie na víkendový oddych v Žiline: Kam a kedy sa môžeme vybrať?
Zdroj: TASR

Valentínska párty

Piatok, 15. februára, 20.00 hod., Holiday Inn

Príďte sa zabaviť na Valentínsku párty. Bude hrať úžasný DJ Hajtkovič, môžete ochutnať špeciálne valentínske drinky a odfotiť sa pri tematickej fotostene.

Enjoy Valentine´s day

Piatok, 15. februára, 22.15 hod., ★enjoyclub

Prvýkrát v tomto roku! si dáme ★ enjoy the music. Party, ktorá prináša do mesta kvalitnú tanečnú klubovú hudbu. V sobotu na Mariánskom námestí v *enjoyclub-e nám ELSY a Martin Frost doprajú poctivý TECH HOUSE & TECHNO Je sa na čo tešiť! Spolu snimi aj DEAM EXCLUSIVE SHOW.

Futbalový zápas

Sobota, 16. februára, 14:00 – 16:00 hod., Futbalový štadión Žilina

MŠK Žilina – FC Spartak Trnava

Divadelné predstavenie

Sobota, 16. februára, o 19.00 hod., Veľká sála Mestského divadla

Umenie vraždy
Súčasná hra amerického autora Joa DiPietra nás zavedie do výstredného umeleckého sveta, v ktorom je v mene umenia dovolené čokoľvek.

Slávny a excentrický maliar Jack Brooks a jeho elegantná manželka a tiež maliarka Annie sa rozhodnú pozvať na večeru svojho priateľa a obchodníka s umením Vincenta, ktorý nedosahuje želané výsledky. Jeho príchod ale spustí sled mnohých bizarných situácií. V momente, kedy ho Annie požiada o pomoc pri vražde manžela, sa obyčajné pozvanie zmení na nebezpečnú a spletitú hru, ktorá bude niekoho stáť život. Najmä, ak sa do toho zapletie aj mladá slúžka Kate, túžiaca po zelenej karte. Kto sa teda stane vrahom, a čo je hlavné, kto obeťou priam umelecky prepracovanej vraždy?

Komediálny thriller plný zvratov, humoru a nečakaných situácií nie náhodou pripomína detektívku, v ktorej nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá.

Účinkujú: Zuzana Fialová, Roman Poláčik, Jana Kovalčíková,Gregor Hološka

Párty

Sobota 16. februára, 20.00 hod., Stanica Žilina – Záriečie

Dobrovoľnícky karneval: Dolce& Banana
Tradičný februárový karneval, ktorí organizujú európski dobrovoľníci Stanice pre ostatných dobrovoľníkov a všetkých ľudí s chuťou baviť sa. Tohtoročným heslom je elegantne a lacno, dbajte preto pri výbere kostýmu, aby ste naň minuli čo najmenej. Tešíme sa na vaše kreatívne kúsky.

Enjoy the music with Martin Frost & ELSY

Sobota 16. februára, 22.15 hod., ★enjoyclub

Prvýkrát v tomto roku! si dáme ★ enjoy the music. Party, ktorá prináša do mesta kvalitnú tanečnú klubovú hudbu. V sobotu na Mariánskom námestí v *enjoyclub-e nám ELSY a Martin Frost doprajú poctivý TECH HOUSE & TECHNO Je sa na čo tešiť! Spolu snimi aj DEAM EXCLUSIVE SHOW.

Prednáška

Nedeľa, 17. februára, 19.00 hod., Stanica Žilina – Záriečie

Cestovateľské kino: Uzbekistan – perla Hodvábnej cesty
Uzbekistan – po stopách karaván. Objavte s nami jeho krásy medzi najkrajšími minaretmi a mešitami Hodvábnej cesty. Nakuknite do bohatých miest plných zlata a tyrkysu alebo aj do orientálnych hostincov a zažite pocit dávneho pútnika. Uzbekistanom vás prevedie cestovateľ a sprievodca Zdenko Somorovský.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM