Rôzne

HLASOVANIE ukončené: TOTO je najobľúbenejšie jedlo zo Žiliny a okolia

Ktoré je najobľúbenejšie jedlo zo Žilinského okresu? Už vieme, ako dopadlo hlasovanie a ktoré jedlo jednoznačne zvíťazilo.

Ilustračný obrázok k článku HLASOVANIE ukončené: TOTO je najobľúbenejšie jedlo zo Žiliny a okolia
Zdroj: TASR

Prednedávnom sme zverejnili výzvu, aby nám čitatelia zasielali svoje tipy na najobľúbenejšie jedlo zo Žiliny a okolia. Z daných tipov sme potom vybrali 5 najviac sa opakujúcich. Tie sa napokon dostali do finále – v online hlasovaní. Hlasovanie je už ukončené a my poznáme výsledky. Skúsite si tipnúť víťaza?

Ktoré jedlo sa teda napokon v online hlasovaní na našom webe stalo absolútnym víťazom? V hlasovaní čitateľov portálu Žilina 24 jednoznačne zvíťazili halušky s kyslou kapustou a slaninou, ktoré získali až 63,1 % hlasov.

A ako si pripraviť halušky s kyslou kapustou a so slaninkou, po ktorej sa budete oblizovať? Recept vám prinesieme na našom portáli v ďalších dňoch už čoskoro.

Druhé miesto má hneď dvoch favoritov s rovnakým počtom hlasov. Stali sa nimi glgany spolu s podlesníkmi s kyslou kapustou a to s 13,5% hlasov od čitateľov. Na treťom mieste sa umiestnili úhrabky s 4,5 % hlasov. Kompletné výsledky hlasovania si môžete pozrieť nižšie v pripojenej galérii.

Foto ilustračné.

Hlasovanie jedlo
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM