han Iné športy Šport

Herec Sagan znovu v akcii: POZRITE, ako vie hrať na bendžo a spievať! VIDEO

Slovenský cyklista Peter Sagan sa dá nahovoriť v reklamách na rôzne bláznovstvá. Najnovšie si vyskúšal, aké je to byť rockovou hviezdou.

Zdroj: Facebook.com/BORA

Jeden z najlepších jazdcov v profesionálnom pelotóne nemá núdzu o reklamné šoty. Už ich má za sebou niekoľko a vždy sa svojej úlohy zhostil na výbornú. Výnimkou nie je ani jeho najnovšia rola!

Radšej bicykel

Sagan je členom nemeckého tímu Bora-hansgrohe, pre ktorú aj video točil. V spote sa rodák zo Žiliny „prevtelil“ do rockovej hviezdy, ktorá však nestíha termín u predajcu gitár. Preto si musí pohnúť, aby bol na mieste včas. Hodí na seba koženú bundu, no v garáži na chvíľu zaváha. Rozhoduje sa, či zvolí motorku alebo bicykel. Samozrejme, že vsadil na svoj obľúbený dopravný prostriedok a následne sa rúti dole kopcom.

V obchode si skúša gitary, ale napokon vsadí na bendžo a zoberie si ho domov. Tam si naň nielenže brnká, ale aj spieva!

„Ahojte, chcete vedieť, ako vyzerá deň v živote rockovej hviezdy? Pozrite sa na nové video, ktoré som natočil s našim sponzorom. Bola to skvelá zábava! A len tak mimochodom, nie je to len pre rockové hviezdy,“ napísal Peter na sociálnej sieti a priložil aj spomínané video.

Celé video si môžete pozrieť TU.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aj toto vás môže zaujať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM