Jozef Legéň Krimi

Dramatický prepad potravín: Muž v kukle sa zahnal sekerou, odniesol si to predavačkin krk

Polícia pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý vo štvrtok pred šiestou hodinou rannou vošiel do predajne potravín v obci Príbovce. Páchateľ použil pri prepade sekeru, ktorou poranil predavačku a odniesol si 150 eur.

„Páchateľ v čiernom oblečení a maskovaný kuklou pristúpil k pokladni, pri ktorej v tom čase stála vedúca predajne. V jednej ruke držal muž sekeru, ktorou sa bez slova zahnal na vedúcu. Žena sa stačila uhnúť a páchateľ ju sekerou poškriabal na krku. Vzápätí zobral pokladničku s hotovosťou cca 150 €. Z predajne páchateľ ušiel neznámym smerom,“ informovala hovorkyňa polície Jana Balogová.

Šokovaná vedúca predajne s predavačkou utiekli do zadných priestorov predajne. Zranenia, ktoré pri útoku sekerou žena utrpela, neboli spresnené.

Prípad na mieste prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Polícia okamžite rozbehla pátranie o páchateľovi lúpežného prepadnutia, ktorému v prípade jeho zistenia a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

V súvislosti s vyšetrovaním polícia žiada občanov, ktorí by vedeli podať akúkoľvek informáciu k totožnosti, pohybu muža (výška cca 170cm, oblečeného v čiernom odeve, s kuklou, sekerou, či iné informácie), ktorý sa vo štvrtok ráno pohyboval v okolí potravín v obci Príbovce, aby sa prihlásili na t. č. 0961463630, alebo na bezplatnom čísle 158, informácie môžu občania poskytnúť aj anonymne.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM