Igor Petrík Správy

Chystá sa ďalšia uzávierka na Strečne, no je tu aj dobrá správa: Vodiči, toto vás zaručene poteší!

Muži zákona sa opäť obracajú na motoristov. A to pre ďalšiu chystanú uzávierku na Strečne, ktorá nastane kvôli inžiniersko-geologickému prieskumu. Pre všetkých vodičov je tu však aj dobrá správa!

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa ďalšia uzávierka na Strečne, no je tu aj dobrá správa: Vodiči, toto vás zaručene poteší!
Zdroj: TASR

V nedeľu 6. decembra od 8. do 16. hodiny nás čaká úplná uzávierka cesty I/18 v katastri obce Strečno kvôli inžiniersko-geologickému prieskumu na skalnom brale hradu Strečno. Informovala o tom Jana Balogová, krajská policajná hovorkyňa, podľa ktorej bude premávka na ceste v oboch smeroch zastavovaná príslušníkmi polície.

„V krátkodobých intervaloch cca 30 minútových bude premávka v jazdných pruhoch uvoľňovaná, v závislosti od vykonávaných prác (podľa predpokladaného harmonogramu by tak mohli byť uvoľnené oba jazdné smery medzi 10.00 až 10.30 hodinou a 12.30 až 13.15 hodinou, ide o orientačné časové údaje, ktoré môžu byť zmenené podľa aktuálnej situácie),“ doplnila Balogová.

Hovorkyňa pripomenula, že s ohľadom na predpokladané vytváranie kolón polícia odporúča motoristom obchádzkovú trasu po ceste II/583 cez Terchovú a motoristom na trase východ – západ odporúča použiť južný cestný ťah po ceste E58. „Vodičov, ktorí budú prechádzať úsekom cesty I/18 cez Strečno polícia žiada o zvýšenú pozornosť, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie pokynov polície,“ uzatvorila Jana Balogová.

Pre motoristov je tu však aj dobrá správa. Nadchádzajúci mikulášsky víkend bude totiž posledný, kedy bude prebiehať inžiniersko-geologický prieskum na brale pod hradom Strečno. Skončí sa tým šnúra úplných uzávierok na ceste pod hradom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM