Barbara Dallosová Rôzne

Cez Vianoce nezabudnite na svojich blízkych: 10 SMS, ktorými priateľom vyčarujete radosť!

Vykúzlite svojim blízkym úsmev na tvári milým sviatočným prianím. Pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na vianočné esemesky, ktorými svoju rodinu či priateľov určite príjemne prekvapíte. Stačí si vybrať...

Ilustračný obrázok k článku Cez Vianoce nezabudnite na svojich blízkych: 10 SMS, ktorými priateľom vyčarujete radosť!
Zdroj: TASR

Vianoce lásky a pokoja, nech každú tvoju bolesť zahoja. V kruhu najbližších tešte sa spolu, až budete sadať k štedrému stolu.

Vo vzduchu je čosi iné, viem, že Ty to cítiš tiež. Dni sú zrazu kúsok krajšie, zo všetkých sa tešiť smieš. Rok nám zbehol veľmi rýchlo a to kúzlo je tu zas. Najkrajšie a veľmi vzácne, predsa spája všetkých nás. Pozri ako svieti stromček, ako vonku padá sneh. Dnes si želaj všetko krásne, stačí dodať slovko „nech“. Vôkol seba dávaj šťastie, sú tu predsa Vianoce. Pozri hore, na nebi sa Tvoja hviezda ligoce.

Už sa blížia Vianoce, ten čas rýchlo letí. Na stromčeku sviečky svietia, šťastím žiaria deti. Starý rok už odchádza a nový ide za ním, nech ti len radosť prináša, to je mojim prianím.

Zvončeky už zvonia a ihličie vonia, svetlo sviečok mihotavé, Vianoce k nám prišli práve. Preto sviatky krásne majte, v pohode ich prežívajte.

Svetielko sa tíško blíži, všetkých ľudí zrazu zblíži. Úsmev sa v zápätí zjaví na každučkej jednej tvári a všetko sa ligoce! Prečo? Veď je to jasné – sú Vianoce.

K Vianociam si želám a) nič, b) nerob si škodu, c) nič si nezaslúžim. Správnu odpoveď mi pošli obratom. Tvoj Ježiško.

Na Štedrý večer pozor daj, zvončeky zvonia, počúvaj. Tak ako za oblokom sniežik ticho padá, nech na tvoj stôl šťastie vo veľkom sadá. Preži sviatok vianočný plný slasti a radosti.

Zrodila sa láska v krásnu hodinu, Ježiško svojou malou ručičkou nech žehná celú Vašu rodinu. Krásne Vianoce praje…

Mrazivé Vianoce, všade biely sneh, konečne pokoj, nebo plné hviezd. Je tu čas sviatočný, keď stromček sa ligoce, prajeme zo srdca prekrásne Vianoce.

Na okno nám mrázik kreslí, Vianoce nám pokoj vniesli. Pod stromčekom darček malý, nech Vám úsmev stále žiari. Šťastné a veselé Vianoce!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM