Soňa Vanovčanová Kultúra

Atmosféra na Mariánskom námestí: Varí sa, draží sa a ochutnáva sa, FOTO

Na Mariánskom námestí si môžete užiť skutočnú moderovanú kulinársku šou. Päť súťažných tímov dnes predvádza svoje kuchárske umenie priamo pod holým nebom.

Ilustračný obrázok k článku Atmosféra na Mariánskom námestí: Varí sa, draží sa a ochutnáva sa, FOTO
26
Galéria

Kulinárska šou na Mariánskom námestí je v plnom prúde. Poďte sa aj vy zabaviť varením. V centre mesta vás čaká známy moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval a žilinskí kuchárski špecialisti nielen s grilovačkou, ale aj chutnými dezertami či nápojmi.

V centre mesta dnes predvádza svoje kuchárske umenie 5 tímov, do varenia sa zapájajú aj návštevníci podujatia. Dnes môžete v Žiline stretnúť kuchárske dvojice Martina Hofericu a Tomáša Slováka z Provence restaurant, Milana Bušovského a Tomáša Smutného z Grand Braserie restaurant, chýbať nebude Ivana Chovančíková a Dominik Martoň, ktorí zastúpia rajeckú cukráreň Júlia či František Plavý a Andrej Šálek z Géry restaurant. Na záver programu sa predstaví dvojica Illarion Andryukov a Ivan Rusina, ktorú poznáte z kuchárskej šou Moja mama varí lepšie.

V stánkoch kuchári pripravujú rôzne špeciality, a to nie len na zaplnenie hladného žalúdka, nájdete v nich rôzne sladké maškrty i čerstvé ovocné nápoje. Tak neváhajte a prídite ochutnať.

Pozrite si aj FOTOGALÉRIU z Mariánskeho námestia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM