Iveta Hrabovská Krimi

Akcia policajtov na sídlisku: Chytili vykrádačov áut pri čine!

Mestskí policajti zadržali v ranných hodinách dvoch mužov, ktorí sa na sídlisku Hájik násilím snažili vniknúť do cudzieho auta. Všimol si ich pohotový občan, ktorý neváhal a okamžite zavolal políciu.

Vybrali si Hájik[/color][/si­ze]

V ranných hodinách pohotový občan nahlásil, že má podozrenie zo spáchania trestného činu a to tým, že dvaja neznámi muži sa snažia násilím vniknúť do zaparkovaného auta. Na miesto činu bola vyslaní policajti, ktorí podozrivé osoby zadržali.

„Vážim si, že sa nájdu občania, ktorí majú záujem o nastolenie spravodlivosti. Ak chceme potlačiť kriminalitu v meste Žilina, je potrebné, aby aj občania intenzívne komunikovali s mestskou políciou a uvedomili si, že sme tu pre to, aby sme im pomáhali a chránili ich,“ dodal náčelník Mestskej polície Žilina Milan Šamaj.

[blockquote]Pri podozrivých osobách hliadka Mestskej polície Žilina zaistila predmet, ktorým sa snažili vniknúť do cudzieho motorového vozidla. Na miesto činu bola prizvaná i štátna polícia, ktorá prípad prevzala a čin sa stal predmetom ďalšieho vyšetrovania.[/bloc­kquote]

Ilustračné foto

Školáčka (†14) za volantom fiatu: Neprežila vlastnú jazdu! Viac [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137869_Sko­lacka-(%E2%80%A014)-za-volantom-fiatu:-Neprezila-vlastnu-jazdu!]TU[/link] Za odcudzenie piva mu hrozí až 8 rokov väzenia. Viac [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137525_Za-odcudzenie-piva-mu-hrozi-az-8-rokov-vazenia]TU[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM