Rôzne

Akcia, na ktorej nemôžete chýbať! Deň s Mufuzou spojí šport, kultúru a zábavu, PROGRAM

Užite si záver prázdnin. Prichádza akcia, ktorá nemá v širokom okolí konkurenciu. Tešiť sa môžeme na bohatý program a známe tváre.

Ilustračný obrázok k článku Akcia, na ktorej nemôžete chýbať! Deň s Mufuzou spojí šport, kultúru a zábavu, PROGRAM
25
Galéria
Zdroj: MUFUZA

Obec Belá, ŠK Belá, Mufuza Produkčný Dom a Pivo Bakalář pozývajú na podujatie, ktoré spojí šport, kultúru a poriadnu porciu zábavy. Reč je o Dni s Mufuzou.

Všetko vypukne už v piatok 1. septembra o 13.00 hodine na futbalovom ihrisku ŠK Belá.

Tešiť sa môžeme na jedinečnú šou, ktorá na Slovensku a ani v okolitých krajinách nemá obdobu.

MUFUZA je skratka Mužstva futbalových zázrakov. Tvoria ho známi herci, speváci, športovci a moderátori. Diváci sa tak v Belej môžu tešiť na množstvo známych tvárí a niekoľkohodinový program plný športu, hudby a skvelej zábavy.

Na svoje si príde každý

Na svoje si príde každý Hneď v úvode (13.00) sa môžu najmenší návštevníci tešiť na program pre deti, o ktorý sa postará Šašo Bimbo, Kúzelník Ivan, Divadielko Zuzky Kyzekovej & Mišky Kaprálikovej (Ty si iná ako ja).

Už o 15.00 hodine vypukne netradičné športové zápolenie počas futbalovej šou Belá vs MUFUZA, ktorú bude moderovať Stano Gális. O hodinu a pol neskôr (16.30) príde na scénu sólistka Lúčnice Norika Vančíková – Kapasná a harmonikár Dodo Duchoviča. O 17.00 si na svoje prídu všetci priaznivci country. O skvelú zábavu sa totiž postará legenda tohto žánru Allan Mikušek s kapelou.

Smiech aj skvelá hudba

O 17.45 predstaví krásy folklóru hviezda Šláger TV, speváčka a heligonkárka Vlasta Mudríková a po pol hodine (18.15) si užijeme muzikálové a svetové melódie, o ktoré sa postarajú sólisti opery SND Adriána Kohútková, Ján Babjak, Ján Galla a skvelí muzikáloví speváci z Novej Scény Radka Kopriva, Monika Drgáňová a Peter Makranský.

O poriadne salvy smiechu nebude o 19.00 núdza počas programu Ftipák, v ktorom vystúpi rockerka Petra Kepeňová, majster sveta v kulturistike Ľubo Malinák a herci Marián Labuda, Ivo Gogál, Paľo Topoľský, Rasťo Piško, Rasťo Sokol, Mravec a Ivo Hlaváček.

Na scéne sa predstaví aj legendárna kapela Lojzo (19.45), po ktorej uvidíme Lets Dance Stana Gálisa (20.45). Chýbať nebudú ani rockoví klasici (21.00) Marián Greksa, Peter Bulík, Ivo Petrík, Laco Kováč a ich hosť saxofonista z IMT Smile GAPA. O 22.00 hod vypukne skvelá OLDIES Party Mufuzy, o ktorú sa postará legendárny DJ Robo Majling.

Vstupné je vo výške 5 eur. Deti do 10 rokov majú vstup zdarma.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: MUFUZA
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM