Marcel Mojžiš Krimi Krimi

Zrejme to myslia vážne: Vodiči v celom Žilinskom kraji, čítajte radšej už teraz!

Ak sa chystáte na cesty, zbystrite pozornosť! Muži zákona sa opäť zamerajú aj na tie naše. Keď vás nezastavia, netešte sa predčasne.

Ilustračný obrázok k článku Zrejme to myslia vážne: Vodiči v celom Žilinskom kraji, čítajte radšej už teraz!
Zdroj: Dnes24.sk

Za volantom treba byť ostražitý vždy. V tento deň ale majte radšej v Žilinskom kraji oči zvlášť na stopkách. Polícia totiž chystá ďalšiu kontrolu a toto sú informácie, ktoré vás určite budú zaujímať.

„Polícia v Žilinskom kraji pokračuje na cestách vo vykonávaní osobitných kontrol s cieľom pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky,“ uviedol hovorca KR PZ v Žiline, Radko Moravčík.

Ten zároveň aj prezradil, že policajti vykonajú na území Žilinského kraja osobitnú kontrolu zameranú na kontrolu dodržiavania povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti a tá prebehne už vo štvrtok 10. decembra 2015.

Polícia všetkým motoristom pripomína, že v rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM