Správy

Zmeny vo vedení Kia: Toto je nový riaditeľ

Spoločnosť Kia Motors Slovakia v Tepličke nad Váhom vytvorila od 1. októbra pozíciu riaditeľa ľudských zdrojov. Kto sa ním stal?

Ilustračný obrázok k článku Zmeny vo vedení Kia: Toto je nový riaditeľ
1
Galéria
Zdroj: TASR

Novým riaditeľom ľudských zdrojov sa stal Anton Ondrej a automobilka ho zároveň prijala za nového člena vedenia. Informoval hovorca spoločnosti Jozef Bačé.

Doplnil, že Ondrej bude viesť v rámci divízie administratíva päť z celkovo deviatich oddelení – oddelenia ľudských zdrojov, zamestnaneckých vzťahov, vzdelávania, komunikácie a vzťahov s verejnosťou, ako aj právne oddelenie.

„Navonok bude nový riaditeľ ľudských zdrojov zastrešovať vzťahy so zástupcami zamestnancov, samosprávou, regionálnymi a celoslovenskými štátnymi inštitúciami,“ uviedol Bačé.

„Výrobný závod Kia Motors Slovakia vnímam ako modernú a progresívnu spoločnosť, ktorá plní svoje výrobné poslanie a zároveň aktívne spolupracuje s okolím. V súčasnosti je ako človek na prahu dospelosti, ktorého čaká niekoľko dôležitých rozhodnutí. Moju úlohu vidím v tom, byť nápomocný dobrým rozhodnutiam,“ povedal Ondrej.

Podľa hovorcu automobilky riadia z celkového počtu 26 oddelení slovenskí vedúci už 24 oddelení v piatich divíziách – výroba, nákup a obstarávanie, riadenie kvality, riadenie spoločnosti a administratíva. „Odovzdanie riadenia časti divízie administratíva do rúk Antona Ondreja je jasným krokom napĺňania našej stratégie pre lokalizáciu manažmentu a postupnom odovzdávaní právomocí do rúk slovenských manažérov,“ povedal prezident a CEO spoločnosti Kia Motors Slovakia Dae-Sik Kim.

„Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia“::https://www.facebook.com/Zilina24/?…

Môže vás zaujímať: INFO, ktoré je lepšie vedieť dopredu: Odstávky prúdu v októbri, ulica po ulici

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM