Rôzne Správy

Zmeny na D3: Národná diaľničná vyhlásila nový tender

Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila súťaž v hodnote stoviek tisíc eur. Plánuje zabezpečiť viacero zmien v dokumentácii na stavbu D3 Žilina, Brodno - Kysucké Nové Mesto.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny na D3: Národná diaľničná vyhlásila nový tender
Zdroj: Národná diaľničná spoločnosť

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) chce aktualizovať dokumentáciu pre pripravovaný úsek diaľnice D3 Žilina, Brodno – Kysucké Nové Mesto.

Na zákazku už diaľničiari vyhlásili súťaž a cenu za ňu odhadujú vo výške 600.000 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení tendra, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.

Dodávateľ, ktorý vzíde zo súťaže, by mal pre NDS vypracovať aktualizáciu dokumentácie pre stavebné povolenie v podrobnosti dokumentácie na realizáciu stavby, tiež oznámenia o zmene navrhovanej činnosti či dokumentácie stavebného zámeru a dokumentácie na ponuku. Zároveň by mal zabezpečiť aj výkon autorského dozoru a výkon koordinátora dokumentácie pre túto stavbu.

Záujemcovia môžu predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť v súťaži do 11. apríla tohto roku. Zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov.

Pripravovaný úsek kysuckej diaľnice D3 Žilina, Brodno – Kysucké Nové Mesto je dlhý 11,2 kilometra. Predchádzajúci úsek D3 Žilina, Strážov – Žilina, Brodno je už postavený a od decembra minulého roka je otvorený pre vodičov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM