Rôzne

Zlatá olympionička zavítala do Žiliny: Nasťa prezradila, či existuje ľahšia cesta k úspechu

Zlatá olympijská medailistka v biatlone Anastasiya Kuzminová zavítala do Žiliny. Svojou návštevou pod Dubňom potešila viacerých Žilinčanov a v meste uviedla do života aj novú knihu.

Ilustračný obrázok k článku Zlatá olympionička zavítala do Žiliny: Nasťa prezradila, či existuje ľahšia cesta k úspechu
Zdroj: Dnes24.sk

Naše mesto sa dočkalo veľkolepej návštevy. Slovenská vynikajúca športovkyňa Anastasiya Kuzminová prišla do Žiliny uviesť do života novú knihu fínskeho bežca Juhapekku Tukiainena – Buď fit s GPS športtesterom.

Napísala ku knihe predhovor

Známa športovkyňa napísala ku knihe predhovor, sama GPS športtester používa. „Vďaka tejto knihe budú ľudia viac rozumieť tomu, čo to znamená byť fit. V dnešnej dobe by som bola rada, keby som videla viac ľudí, ktorí behajú vonku, venujú sa aktívne pohybu a športujú,“ povedala Anastasiya Kuzminová.

Okrem prestavenia knihy známa športovkyňa rozprávala Žilinčanom o tréningovom procese a jej súkromí. Stretnutie s Anastasiyou Kuzminovou bolo pre každého milovníka behu, cyklistiky alebo akýchkoľvek iných pohybových aktivít príležitosťou konfrontovať svoje skúsenosti so športovkyňou, ktorá tieto aktivity robí na najvyššej možnej úrovni. Tých, ktorí sa prišli s olympijskou víťazkou stretnúť, bolo habadej.

Ľahšia cesta k úspechu

Zlatá Nasťa povedala Žilinčanom aj viac o tom, čo delí športovca od úspech či neúspechu. „Ja určite môžem povedať, že nejaká ľahšia cesta k úspechom nie je. Jediný rozdiel je, či je človek talentovaný a niekedy mu to ide ľahko. Bývajú aj takí športovci, ktorí sa viac potrápia, ale tou svojou tvrdohlavosťou sú schopní výsledky dosiahnuť. Ide o to, či si to športovec úprimne želá a ide do toho naplno,“ dodala Kuzminová.

Treba už len Nasti poďakovať za úspechy, ktoré v slovenských farbách dosiahla a popriať jej zdravie a aj to športové šťastie :)

Zlatá olympionička zavítala do Žiliny
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM