Andrea Ballayová Rôzne

Získať BMW X5 ešte nikdy nebolo tak jednoduché.

Líder na trhu s ojazdenými autami, spoločnosť Autocentrum AAA AUTO, vyhlásil na konci roku 2011 súťaž, kde hlavnou cenou je luxusný automobil BMW X5.

Získať toto exkluzívne auto snáď ešte nikdy nebolo tak jednoduché. Stačí, keď na stránkach aaaauto.sk v sekcii Akcie odpoviete na jednoduchú otázku a potom už len počkáte, či sa šťastie prikloní na Vašu stranu a práve Vaša odpoveď bude vyžrebovaná. Súťaž trvá do 30.6.2012, takže času máte ešte dosť.

BMW X5 patrí do segmentu áut, ktorý v minulom roku zaznamenal v oblasti predaja najväčší boom. Podľa internej štatistiky spoločnosti Autocentrum AAA AUTO sa v tomto segmente predalo oproti roku 2010 o 43% automobilov viac.

A ako by vyzeralo auto, ktoré by spĺňalo parametre rebríčku TOP 10 podľa zákazníkov AAA AUTO? Bolo by určite strieborné a bola to Škodovka. Áno, čítate správne. V aktuálnom rebríčku obsadili prvé tri miesta v poradí Fabia, Octavia a Filicia. Práve tieto vozy sa v minulom roku predávali najviac ako u mužskej, tak i u ženskej populácie. Čo sa týka paliva, jednoznačne zvíťazili dieselové motory a v radení stále vedie manuálna prevodovka. Stále viac zákazníkov dnes už za štandard považuje i klimatizáciu. V ďalších parametroch sa požiadavky už viac rozchádzali podľa subjektívnych požiadaviek toho ktorého zákazníka. Nič-menej v Autocentre AAA AUTO si skutočne vyberie každý. So svojou ponukou viac ako 2000 preverených áut, ktorá sa navyše každý deň aktualizuje patrí k najlepšiemu, čo na trhu s ojazdenými autami môžete nájsť. A aby si lepšie auto mohol dopriať skutočne každý, vrátane zákazníkov s nie úplne optimálnymi podmienkami pre financovanie prostredníctvom úveru, ponúka Autocentrum AAA AUTO vlastné finančné produkty, ktoré sú dostupné úplne pre každého. Stačí prísť na 8 našich pobočiek po celej SR, navštíviť aaaauto.sk, alebo prípadne zavolať na 0800 100 100

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM