Andrea Ballayová Rôzne

Získaj peniaze na darčeky!

Chcete lepšie auto a k tomu ešte 800 eur na darčeky k Vianociam?

Chcete si zaobstarať lepšie auto, ale váhate, pretože sa blížia Vianoce a Vy teraz musíte myslieť predovšetkým na darčeky? Nelámte si s tým hlavu! Môžete mať predsa oboje, nové auto i bohatého Ježiška!

Pripravujete sa na Ježiška a chcete rýchlo prísť k peniazom? Získať peniaze na vianočné darčeky nemusí byť vôbec zložité.

Sami sa o tom presvedčili manželia Kováčovci, ktorí si išli kúpiť ojazdené auto do najväčšieho autocentra na Slovensku. Domov sa vracali nielen v lepšom aute, ale aj s 800 eurami vo vrecku a navyše ešte s novou GPS navigáciou zdarma!

„Tento rok sme počítali s tým, že cez Vianoce minieme menej peňazí za darčeky, pretože sme plánovali kúpiť nové auto. Nakoniec sme ale pri nákupe auta veľmi ušetrili, pretože nám v autocentre ponúkli ojazdené auto vo výbornej kondícii, s nízkym počtom najazdených kilometrov a za takú dobrú cenu, akú by sme ani vo sne nečakali. Výrazne sme tak ušetrili, čo sa pred Vianocami hodí snáď viac než kedykoľvek inokedy,“ hovoria manželia Kováčovci.

„V autocentre nám tiež ponúkli omnoho výhodnejšie podmienky na financovanie než naša banka. Takže sme ani minútu neváhali a auto si vzali na splátky,“ opisujú Kováčovci.

Pre manželov bolo ešte väčším prekvapením, keď k autu získali 800 eur na vianočné darčeky. „Čo s 800 eurami urobíme? Sú Vianoce a my za ne kúpime deťom a našim blízkym darčeky pod stromček. Budeme tak mať omnoho bohatšieho Ježiška než v minulých rokoch,“ uviedli Kováčovci.

Pokiaľ teda patríte medzi tých, ktorých nejaký finančný obnos v žiadnom prípade neurazí, a pokiaľ patríte medzi tých, ktorí radi nakupujú výhodne a máte záujem o lepšie auto s finančným vianočným bonusom a navyše GPS navigáciou, príďte do ktorejkoľvek pobočky AAA AUTOCENTRA, ktoré pre vás túto lákavú špeciálnu ponuku pripravilo.

Môžete si vyberať z najväčšej ponuky viac ako 2000 ojazdených áut všetkých značiek a modelov. Podrobnejšie informácie o akcii získate na www.aaaauto.sk alebo na telefóne 0800 100 100.

AAA december
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM