Krimi

Žilinský obchod čelil prepadu: Maskovaného páchateľa odplašila reakcia predavačky!

Žilinskí policajti hľadajú neznámeho muža, ktorý podľa slov polície vošiel do predajne potravín v Žiline a od predavačky žiadal peniaze. Vyšetrovateľka už začala trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

Ilustračný obrázok k článku Žilinský obchod čelil prepadu: Maskovaného páchateľa odplašila reakcia predavačky!
Zdroj: TASR

Polícia v Žiline informovala, že intenzívne pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý predpoludním vošiel do predajne potravín na ulici Jarnej v Žiline. „Neznámy muž s kuklou na hlave a so slovami: toto je prepad, chcel od predavačky, aby otvorila pokladňu a dala mu peniaze. Neznámy muž pritom držal v ruke nožík. Predavačka sa rozkričala a zavolala na kolegyňu, na čo sa muž zľakol a z predajne ušiel. Stratil sa v uliciach mesta,“ informovala Jana Balogová, krajská policajná hovorkyňa.

Prípad prevzala vyšetrovateľka, ktorá začala trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Na prípade polícia naďalej intenzívne pracuje a po podozrivom mužovi pátra.

Popis podozrivého muža: výška cca 190 cm, stredná postava, vek cca 55 rokov. Popis oblečenia: tmavomodré montérky s trakmi, červené tričko s krátkymi rukávmi, pletená kukla sivej farby s otvormi na oči.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM