Michal Demjanovič Hokej

Žilinskí vlci zabojujú v Trenčíne: Vedenie si poistilo najlepšieho hráča

Hokejisti Žiliny dnes odohrajú zápas 12. kola na ľade Trenčína. Počas týždňa vedenie vyhodilo najlepšie plateného hráča tímu a poistilo si služby Hovorku.

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí vlci zabojujú v Trenčíne: Vedenie si poistilo najlepšieho hráča
Zdroj: TASR

Naposledy sa Vlci predstavili na domácom ľade s Novými Zámkami. Po vyrovnanom zápase nakoniec zvíťazili v predĺžení gólom Mareka Hovorku. Ten sa nakoniec behom tohto týždňa dočkal predĺženia zmluvy do konca prebiehajúcej sezóny.

Hovorka absolvoval letnú prípravu v HC Košice, za ktoré odohral aj zápasy v skupinovej fáze Ligy majstrov. Následne angažmán v tíme „oceliarov“ ukončil z osobných dôvodov a rozhodol sa zakotviť v Žiline. Po deviatich zápasoch pod Dubňom je Hovorka na čele produktivity MsHK, keď nazbieral desať bodov za šesť gólov a štyri asistencie.

Hokejisti Žiliny dnes odohrajú zápas 12. kola na ľade Trenčína. Vlci sa momentálne nachádzajú na 9. mieste, keď majú rovnaký počet bodov ako posledný Poprad. V prospech Žiliny hovorí to, že odohrali o jeden zápas menej. To však nemení nič na tom, že dnes potrebujú bodovať. Na ľade štvrtého Trenčína, to však budú mať nesmierne ťažké.

Čítajte tiež:

Vedenie žilinských hokejistov zverejnilo platy svojich hráčov: Kto zarába najviac?

Vedenie hokejistov Žiliny ukončilo zmluvu s ruským obrancom: V klube zarábal najviac Foto: ilustračné

Žilinskí vlci v OBRAZOCH
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM