Hokej

Žilinskí vlci prezradili svoj vytúžený cieľ: Budeme tvrdo makať, aby sme toto dosiahli!

Po neslávnom závere uplynulej sezóny, keď MsHK DOXXbet spadol do baráže a bojoval o záchranu v hokejovej extralige, si chcú žilinskí vlci napraviť povesť. A prezradili aj, čo je ich vytúženým cieľom.

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí vlci prezradili svoj vytúžený cieľ: Budeme tvrdo makať, aby sme toto dosiahli!
Zdroj: Dnes24.sk

Budeme tvrdo pracovať na tom, aby sme dosiahli vytúžený cieľ, ktorým je postup do play – off. Na tlačovej konferencii takto zhrnul cieľ MsHK DOXXbet Žilina pred štartom nového ročníka hokejovej extraligy Milan Jančuška, hlavný tréner žilinských vlkov.

„Čo môžem sľúbiť je, že budeme tvrdo pracovať, aby sme sa zlepšovali od zápasu k zápasu. A aby sme pre Žilinu, ktorá si to naozaj zaslúži, dosiahli, aby bola na iných miestach. Pre to urobíme všetko,“ dodal: „Čo sa týka samotnej hry, my sme s kolegom tréneri ofenzívneho typu, aby sme na ľad prilákali ľudí ofenzívnou hrou. Na druhej strane, bez dobrej defenzívy to nejde. Vieme, že ešte musíme veľa pracovať a postupne sa dostať tam, kde by sme chceli. Tak tréneri, ako aj hráči,“ doplnil Jančuška.

„Našim cieľom je budovať také mužstvo, kde sa budeme môcť opierať o základné kádre, v ktorom budú naši odchovanci a dať príležitosť tým chlapcom, ktorí tu (v Žiline) vyrastali,“ doplnil Imre Valášek, generálny manažér MsHK DOXXbet Žilina.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM