Igor Petrík Rôzne

Žilinskí študenti sa postarali o tablá od výmyslu sveta: Aha, čo všetko sa dá vidieť vo výkladoch

K atmosfére májových námestí na Slovensku tradične patria maturitné tablá. Je to tak aj v Žiline. Boli sme sa pozrieť, koľko ich nájdeme vo výkladoch ale i v priľahlých uličkách od Mariánskeho námestia až po Národnú ulicu.

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí študenti sa postarali o tablá od výmyslu sveta: Aha, čo všetko sa dá vidieť vo výkladoch
Zdroj: Dnes24.sk

Trendom tabiel študentov je originálnosť, no niektorí radšej zostávajú verní klasike. Všetci však to svoje tablo uložia do výkladu obchodu, aby bolo pekne na očiach všetkým okoloidúcim. Napriek tomu, aj tohtoročné diela často sršia poriadnou dávkou kreativity, veď usúďte sami.

Boli sme sa pozrieť na tablá v Žiline a výsledok? Našli sme ich trinásť. Náš „prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli, v tom prípade nám to vaše kľudne zašlite. Ani pri týchto tablách, však nebolo pochýb o nápaditosti ich tvorcov. Vytlačené aj ručne vyrábané, farebné aj čiernobiele a s najrôznejšími tématikami ako napríklad mapa Slovenska.

Pozrite si v našej fotogalérii, aké všakovaké maturitné tablá nájdete v žilinských výkladoch v centre mesta!

Tablá á la Žilina: Aha, čo všetko sa dá vidieť vo výkladoch
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM