Zuzana Gadušová Krimi

Žilinskí policajti v akcii: Ľuďom bol podozrivý muž v aute, dobre že volali políciu!

Za pomoci občanov bol policajtmi v Žiline zadržaný Martin (40) zo Žiliny. Muži zákona ho zadržali priamo v aute značky Renault Thalia. Čo sa na mieste dialo?

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí policajti v akcii: Ľuďom bol podozrivý muž v aute, dobre že volali políciu!
Zdroj: Dnes24.sk

Žilinčana Martina (40) už obvinili z prečinu krádeže v štádiu pokusu. „Obvinený muž, v pondelok predpoludním v Žiline, doposiaľ presne nezisteným spôsobom, prekonal uzamknutie motorového vozidla Renault Thalia, ktoré bolo odstavené na parkovisku pri bytovom dome,“ uviedol krajský hovorca polície Radko Moravčík.

Martin bol podozrivý okoloidúcim občanom, ktorí na miesto zavolali políciu. „Vošiel do vozidla a prehľadával jeho interiér. Konanie muža bolo podozrivé občanom, ktorí ihneď kontaktovali políciu. Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka, ktorá za aktívnej pomoci občanov zadržala obvineného muža priamo v motorovom vozidle. Poverený príslušník Policajného zboru spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby,“ vysvetlil Radko Moravčík.

„Obvinenému mužovi, ktorý bol za taký čin v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdený, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodal hovorca polície.

Foto: KR PZ v Žiline

Občania si všimni podozrivého človeka pri aute
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM