Jozef Legéň Krimi

Žilinskí policajti v akcii: Zadržali mužov, ktorí sa mali obnažovať na verejnosti!

Po tom, čo sa na internetových sieťach objavovali správy o mužovi, ktorý onanuje na zástavkách MHD v Žiline, policajti vyrazili do akcie. Podarilo sa im zadržať dokonca hneď dvoch mužov, ktorí sú podozriví, že sa mali obnažovať na verejných miestach.

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí policajti v akcii: Zadržali mužov, ktorí sa mali obnažovať na verejnosti!
Zdroj: Webnoviny.sk

Celý prípad rozbehli internetové diskusie, v ktorých ženy upozorňovali na muža, ktorý sa mal ukájať na zástavke MHD v Žiline. 29. januára dostalo operačné stredisko MP oznam od ženy, ktorá videla odhaľovať sa a masturbovať na zastávke MHD v centre mesta neznámeho muža.

„Za pomoci kamerového systému a prijatých bezpečnostných opatrení bol po krátkom pátraní muž zadržaný hliadkou MP na okrajovej ulici v centre mesta,“ informovala Mestská polícia. Druhá telefonát zaznamenali len krátko po prvom volaní. „Na operačné stredisko MP telefonovala žena, ktorá spozorovala muža na lavičke v parku na okraji centra mesta, ktorý údajne onanuje. Hliadkou bol na mieste podľa popisu zistený 41-ročný muž z okresu Gelnica,“ uviedla MP. Policajti obidvoch podozrivých zadržali.

„Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – východ v spolupráci s príslušníkmi Mestskej polície v stredu zadržali dvoch mužov vo veku 41 (z Gelnice) a 55 rokov (z okresu Žilina). Obaja muži sa mali obnažovať na mieste verejnosti prístupnom. Starší z nich predpoludním pri autobusovej zastávke v Žiline na Námestí M.R. Štefánika a mladší popoludní v mestskej časti Žilina – Bôrik v parku," informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Podľa hovorcu polície boli obaja podozriví muži predvedení na policajný útvar za účelom vykonania všetkých potrebných úkonov. Za tento prečin hrozí strata slobody na tri roky.

Ilustračné foto. Zdroj: webnoviny/www­.ocortellodala­racha.blogali­za.org

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM