Soňa Vanovčanová Krimi

Žilinskí policajti obvinili troch mužov (25, 36, 40): Koľko si môžu odsedieť za vlámačku?

Ivan, Marcel a Róbert majú podľa mužov zákona na krku obvinenie. Čítajte, ako ich počin opisuje polícia...

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí policajti obvinili troch mužov (25, 36, 40): Koľko si môžu odsedieť za vlámačku?
Zdroj: Ilustračné foto

Žilinskí kriminalisti dôslednou operatívno-pátracou činnosťou odhalili troch podozrivých z majetkovej trestnej činnosti. O prípade informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR v Žiline Radko Moravčík.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 25 ročného Ivana (zo Žiliny), 36 ročného Marcela (z okresu Žilina) a 40 ročného Róberta (zo Žiliny) zo zločinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody spáchaných formou spolupáchateľstva,“ uviedol policajný hovorca.

„Obvinení muži sa mali začiatkom decembra minulého roka v Žiline vlámať do rodinného domu. Z jeho priestoru mali odcudziť tašku s finančnou hotovosťou (eurá aj české koruny), osobnými dokladmi a notebookom. Uvedeným konaním vznikla predbežná škoda vo výške 20 389 eur,“ upresnil hovorca KR PZ v Žiline.

Ako ďalej doplnil Radko Moravčík, vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval na 36 ročného obvineného muža podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. „Ten bol akceptovaný a obvinený muž je stíhaný väzobne. Zostávajúci dvaja obvinení muži sú stíhaní na slobode. Obvineným mužom hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodal na záver policajný hovorca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM