Kultúra

Žilinské kino opäť volá: 3 novinky, ktoré by ste si nemali nechať ujsť

Legendárni básnici, príjemná komédia ku Dňu matiek a občianska vojna Avengerov. To sú 3 novinky, ktoré prichádzajú na filmové plátna.

Ilustračný obrázok k článku Žilinské kino opäť volá: 3 novinky, ktoré by ste si nemali nechať ujsť
Zdroj: Ster Century Cinemas

Ako básnici čakajú na zázrak

Legenda sa vracia po 12. rokoch na plátna kín. Tentokrát básnici čakajú na zázrak. Dočkajú sa? Štěpán, Kendy a Karas zostali aj po dvanástich rokoch sami sebou a nerozlučnými kamarátmi. Ich nevyčerpateľný zmysel pre humor a schopnosť sebairónie, možno už s ľahkým nádychom skepsy im pomáha sa vyrovnať s ich neusporiadanými životmi. Komédia opäť prináša obyčajné ľudské príbehy, milý humor a poteší skvelými dialógami z pera Ladislava Pecháčeka.

https://www.youtube.com/watch?…

Deň matiek

Do sviatku všetkých mám sveta zostáva len niekoľko dní a my sledujeme niekoľko rôznych rodín, v ktorých vrcholia prípravy na tento veľký deň. Všetko sa bude točiť okpricolo lásky v rôznej podobe. Či pôjde o lásku novú, stratenú alebo nijakú – tento rok bude Deň matiek plný prekvapení!

https://www.youtube.com/watch?…

Captain America: Občianska vojna 3D – Predpremiéra 4.mája o 20:00

Po udalostiach zaznamenaných vo filme Avengers 2: Vek Ultrona, sa pôvodný tím Avengers rozišiel a Steve Rogers preberá vedenie novopostaveného rovnomenného projektu, ktorý sa aj naďalej snaží chrániť ľudstvo. Dôjde však k ďalšiemu incidentu, v ktorom zohrajú Avengers nešťastnú úlohu. Politické tlaky vyústia do vytvorenia vládnej organizácie, ktorá má tím superhrdinov kontrolovať a riadiť. To ich rozdelí na dva tábory. Jeden vedie Steve Rogers, ktorý bráni nezávislosť Avengers, aby mohli svoju úlohu plniť bez vládnych zásahov. Druhý vedie Tony Stark, ktorý nečakane zastáva myšlienku vládneho dozoru a zodpovednosti. Každý si tak musí vybrať svoju stranu…

https://www.youtube.com/watch?…

foto: ilustračné

Zdroj: Ster Century Cinemas
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM