Igor Petrík Správy

Žilinské hokejové áčko má nového trenéra: Tento muž povedie mančaft spod Dubňa

Žilinské hokejové "áčko" má nového trénera. Dvojročnú zmluvu s ním v piatok na radnici podpísali predstavitelia mesta Žilina. Podľa vedenia mesta má dlhšiu zmluvu, pretože prichádza s víziou, ako skvalitniť žilinský hokej.

Ilustračný obrázok k článku Žilinské hokejové áčko má nového trenéra: Tento muž povedie mančaft spod Dubňa
Zdroj: Dnes24.sk

Milan Jančuška sa stal novým trénerom A-mužstva MsHK DOXXbet Žilina. Mesto Žilina, zastúpené prvým zástupcom primátora Patrikom Gromom, druhým zástupcom primátora Antonom Trnovcom a predsedom predstaven-stva MsHK DOXXbet Žilina Mariánom Tittlom s ním dnes na Radnici mesta Žilina podpísali kontrakt na dva roky.

„Vedenie mesta sa rozhodlo podpísať dlhší kontrakt, ako býva obvykle na jeden rok, pretože má jasnú víziu, ako skvalitniť žilinský hokej, a tak potešiť žilinského fanúšika,“ povedal Pavol Čorba, hovorca mesta.

„Súčasne s podpísaním zmluvy sa uzatvoril aj zmier v súdnom spore medzi trénerom Milanom Jančuškom a klubom o 53 000 eur, ktorý traumatizoval žilinský hokej niekoľko rokov. Som veľmi rád, že sme všetci prispeli k stabilite a konečne sa môžeme naplno venovať športu,“ povedal Patrik Groma, prvý zástupca primátora mesta Žilina.

"Predmetná zmluva bude platná od okamihu, ako sa uverejní v zmysle platnej legislatívy SR. MsHK DOXXbet Žilina je transparentný klub,“ dodal Anton Trnovec, druhý zástupca primátora mesta Žilina.

Foto: mesto Žilina

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM