Krimi

Žilinská radnica podala trestné oznámenie na mestského poslanca pre podozrenie, že bral úplatky!

Žilinská radnica podala trestné oznámenie na mestského poslanca pre podozrenie, že bral úplatky za pridelenie mestského nájomného bytu. Žilinská polícia postúpila oznámenie Národnej kriminálnej agentúre.

„Podali sme trestné oznámenie na konkrétnu osobu a vyšetrovateľ uznal, že naozaj je tam čo vyšetrovať. Vyšetrovanie sa rozbehlo, takže nechcem zverejňovať akékoľvek informácie až do času, kým sa tento problém nevyšetrí. Môžem len potvrdiť, že meno, ktoré sa spomína v trestnom oznámení, je meno jedného poslanca Mestského zastupiteľstva v Žiline. A neuškodí možno nikomu, keď poviem, že tie podozrenia a informácie od občanov tu stále boli,“ povedal primátor Žiliny Igor Choma.

Podľa primátora chodí za ním veľa ľudí, ktorí potrebujú riešiť bytovú otázku. „A mnohokrát prichádzajú ľudia, ktorí nevedia splácať nájom za byt preto, lebo splácajú úver, ktorí si museli zobrať, aby mohli dať úplatok za to, že dostanú nájomný byt. Nebyť podnetu od jedného človeka, ktorý je dokonca ochotný dosvedčiť to, že niekto z úradníkov si od neho vypýtal peniaze, neboli by sme schopný podať takéto trestné oznámenie,“ dodal Choma.

foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM