Aktualizované Soňa Vanovčanová Krimi

Žilinská centrála Smeru v plameňoch: Desiatka hasičov v akcii!

K horiacej budove vyrážalo desať hasičov so štyrmi autami. Podľa hovorkyne hasičov bol požiar pravdepodobne založený úmyselne.

Ilustračný obrázok k článku Žilinská centrála Smeru v plameňoch: Desiatka hasičov v akcii!
5
Galéria
Zdroj: TASR

Ako informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová, hasiči boli v noci na piatok (16.3.) vyslaní k požiaru budovy na Komenského ulici v Žiline.

Podľa informácií z Tlačovej agentúry Slovenskej republiky (TASR) ide o budovu, v ktorej sídli krajská kancelária Smeru-SD aj poslanecké kancelárie primátora Žiliny Igora Chomu či podpredsedu strany Juraja Blanára. TASR uvádza, že požiar mala spôsobiť horiaca pneumatika zasunutá pod prístreškom a na spomínanej budove sa objavil aj nápis „Zlodeji. Vasky Jugent“.

,,Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že horí časť strechy a je zadymené podkrovie. Hasičom sa požiar podarilo dostať pod kontrolu do 20 minút od príchodu a úplne zlikvidovať pred druhou hodinou ráno," uviedla Farkasová s tým, že pri udalosti nedošlo k žiadnym zraneniam.

Podľa slov hovorkyne ne mieste zasahovalo desať hasičov so štyrmi kusmi techniky z hasičskej stanice v Žiline. ,,Príčinou vzniku požiaru bolo pravdepodobne úmyselné konanie neznámej osoby," uzavrela Farkasová.

Foto: iustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM