Zuzana Gadušová Samospráva

Žilinčania, pozor na zmenu: Pre opravu parovodu úplne uzavrú cestu

Na ulici v Žiline sa musí opraviť parovod pod zemou. Z tejto príčiny bude aj uzavretá cesta. Pripravte sa na to, že budete musieť zvoliť obchádzku.

Ilustračný obrázok k článku Žilinčania, pozor na zmenu: Pre opravu parovodu úplne uzavrú cestu
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Na Ulici P.O. Hviezdoslava momentálne prebiehajú stavebné výkopové práce. Je to cesta v našom meste a to konkrétne poza Hypertesco popri železničnej trati. Pracovníci tu opravujú porušený parovod a táto cesta bude na určitý čas úplne uzavretá.

Dĺžka cesty je približne o veľkosti 700m. Dôvodom je oprava parovodu „Uzávierka bude z dôvodu zvláštneho užívania miestnej komunikácie z dôvodu generálnej opravy parovodu podzemnou technológiou bez kanálovej tepelnej siete vedenej prevažne v priestore súčasného podzemného kanálového parného rozvodu na miestnej komunikácii – Ulica P.O. Hviezdoslava v Žiline,“ vysvetlil hovorca mesta Pavol Čorba.

Termín uzávierky bude trvať štyri dni, a to od 24.10 2014 od 12:00 hod. až do 28.10. 2014 17:00 hod. Obchádzať sa bude táto cesta po priľahlej vnútro areálovej komunikácii, ktorá je v majetku ŽSR. Obchádzková trasa bude vyznačená zvislým dopravným značením.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM