Hokej

Žilinčania nesplnili ultimátum: Vedenie klubu pripravuje pre hráčov návrh

Žilinskí hokejisti nesplnili ultimátum od vedenia klubu a tak prídu o časť svojich príjmov. Generálny manažér im však chce dať šancu na nápravu.

Ilustračný obrázok k článku Žilinčania nesplnili ultimátum: Vedenie klubu pripravuje pre hráčov návrh
Zdroj: TASR

Hokejisti MsHK DOXXbet Žilina nesplnili ultimátum od vedenia klubu a tak prídu o časť svojich príjmov. „Vlci“ mali od 9. do 31. januára nazbierať minimálne 10 bodov to tabuľky Tipsport ligy, no keďže sa im to nepodarilo, prídu o 50 percent z výplaty. Generálny manažér klubu Milan Čanky pre klubovú stránku uviedol, že dal predstavenstvu klubu návrh, aby hráči mohli získať späť stratené peniaze zlepšenými výsledkami v nasledujúcom období.

Žilinčania získali v predmetnom období iba 7 bodov a s 53 bodmi na konte im patrí priebežná 7. priečka tabuľky. Na ôsme Nové Zámky majú 5-bodový náskok.

„Výkonnostný cieľ za január hráči nesplnili, takže avizované pokuty ostávajú v platnosti. Avšak nie je naším zámerom úmyselne pripravovať hráčov o svoje mzdy, preto som predložil predstavenstvu MsHK Žilina návrh, aby si tieto zadržané peniaze mohli vybojovať zlepšenými výkonmi a aj bodmi. Samozrejme, tento návrh musí odsúhlasiť predstavenstvo a pokiaľ prejde, tak pôjdeme do kabíny za hráčmi a oznámime im, za akých podmienok môžu získať peniaze späť,“ uviedol Čanky.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM