Michal Demjanovič Rôzne

Žilinčania na Facebooku, zbystrite: 5 skupín, do ktorých sa rozhodne oplatí pridať

Na sociálnych sieťach sme už mnohí každý deň. A Facebook jednoznačne boduje. Vybrali sme teda zaujímavé skupiny o Žiline, ktoré by ste nemali prehliadnuť.

Ilustračný obrázok k článku Žilinčania na Facebooku, zbystrite: 5 skupín, do ktorých sa rozhodne oplatí pridať
Foto: Ema Gašparová / Zdroj: Dnes24.sk

Ľudia v nich hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Aké žilinské facebookové skupiny stoja za zmienku?

Žilina

Skupina Žilina je úplne všestranná, môže do nej prispievať každý jeden člen. Samozrejme, pokiaľ sa príspevok týka nášho mesta. V tejto skupine môžete nájsť spravodajské články, ale aj oznamy o podujatiach. Každý, kto chce mať prehľad o Žiline, určite túto skupinu dobre pozná.

Dopravný servis – okres Žilina

Táto skupina funguje ako aktuálne spravodajstvo z ciest, kam môžu prispievať Žilinčania či už o policajných hliadkach, dopravných nehodách aj o zdržaniach, obchádzkach či kolónach. Podmienka príspevku je už podľa názvu jasná. Téma musí súvisieť s dianím na žilinských cestách. V tejto skupine sa momentálne nachádza viac ako 13 400 ľudí.

Brigády a Práca – Žilina

Ďalšou v našom prehľade je skupina, ktorá sa zaoberá témou, ktorá trápi ľudí aj v našom regióne a tou je práca. Skupina Brigády a Práca Žilina slúži Žilinčanom na ponúkanie pracovných ponúk aj mimo personálne agentúry. Firmy, prípadne jednotlivci ponúkajúci prácu, musia uviesť – typ pracovného pomeru, výšku odmeny (aspoň orientačne), názov spoločnosti a základné informácie o práci.

Straty a nálezy Žilina

Kto má problém s tým, že neustále niečo stráca, by nemal vynechať členstvo v skupine Straty a nálezy Žilina. Skupina je založená za účelom informovania o stratených a nájdených veciach. Ak ste niečo v Žiline o niečo prišli alebo ste voľačo našli, môžete o tom informovať ostatných.

Všetko na predaj – Žilina

Skupina slúži ako Bazár. Žilinčania v nej predávajú, kupujú alebo vymieňajú. Ak sa vám nedarí niečo predať, prípadne kúpiť, v tejto skupine si môžete zvýšiť šance. A ak pri kúpe ešte aj trváte na tom, že kupovaný výrobok si pred kúpou chcete vyskúšať, tým, že v nej prispievajú Žilinčania, by to nemal byť žiadny problém.

Čítajte tiež:

Čo sa oplatí zažiť v Žiline a okolí? 10 víkendových akcií na jednom mieste

FOTO: Sú dominantou i pýchou. 5 budov, bez ktorých by Žilina nebola Žilinou

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM