Jozef Legéň Samospráva

Žilina zmodernizovala svoje internetové stránky: Na mestskom webe nájdete veľké novinky

Internetové stránky Mesta Žilina prešli v uplynulých dňoch zásadnou modernizáciou. Nový vzhľad, prehľadnejšie rubriky a nové funkcie zatraktívnia stránku Mesta pre občanov, podnikateľov i návštevníkov.

Ilustračný obrázok k článku Žilina zmodernizovala svoje internetové stránky: Na mestskom webe nájdete veľké novinky
Zdroj: Dnes24.sk

Záznamy zo zasadnutí mestského zastupiteľstva i tlačové konferencie primátora sú vo formáte mp3, čiže každý občan si môže priamo vypočuť názory mestských poslancov alebo vyjadrenia primátora k aktuálnym témam. Taktiež postupne pribudnú video pozvánky na kultúrne podujatia.

„Zmenu vzhľadu a obsahu stránok Mesta sme pripravovali už dlhšie, pretože staré stránky už boli naozaj vzhľadovo aj funkčne zastarané a občania mali často problém vyznať sa v nich alebo tam vôbec niečo nájsť,“ povedal primátor mesta Žilina Igor Choma.

Prehľadné členenie

Základné členenie vynovenej úvodnej stránky je: Mesto, Samospráva, Občan, Podnikateľ a Turistická informačná kancelária (tá má samostatnú stránku www.tikzilina.eu). Do hlavného menu boli vybraté najdôležitejšie informácie, ktoré sa podľa potreby a dôležitosti budú postupne aktualizovať

Čo sa v Žiline urobilo

Medzi dôležité rubriky patrí aj Čo sa v Žiline urobilo, kde nájdete všetky otázky a odpovede zo stretnutí občanov s vedením mesta, vyjadrenia primátora k aktuálnym témam – tlačové konferencie (vo formáte MP3), oficiálnu stránku Žilinského mládežníckeho parlamentu, informácie o prieskume potrieb mladých ľudí a spôsobu ich života v meste Žilina a ďalšie aktuálne témy, napr. parkovanie na sídlisku Solinky či revitalizácia a rozšírenie parku na Studničkách.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM