Igor Petrík Hokej

Žilina ohlásila nových hráčov v kádri: Vlci podpísali zmluvy s dvomi obrancami

Žilinskí hokejisti na domácom ľade privítajú Košice. V zápase proti oceliarom sa vlci predstavia s dvoma novými posilami - obrancami.

Ilustračný obrázok k článku Žilina ohlásila nových hráčov v kádri: Vlci podpísali zmluvy s dvomi obrancami
Zdroj: TASR

Miroslav Zaťko a Ján Homér je dvojica obrancov, ktorý posilnia tím MsHK DOXXbett Žilina. „Môžem potvrdiť, že do obrany prichádzajú dvaja hráči. Už v týždni sa s nami pripravovali Miroslav Zaťko a Ján Homér. S touto dvojicou sme podpísali zmluvy a proti Košiciam sú už k dispozícii. Ide o skúsených bekov a verím, že sa im bude v našom tíme dariť,“ povedal pre klubový web Imre Valášek, športový manažér MsHK DOXXbett Žilina.

Ako dodal, Zaťko by sa mal predstaviť v prvej obrane po boku Daniela Brejčáka a Homér v druhej obrannej dvojici so Štepánom Novotným.

Vedenie vlkov podpísaním zmlúv s dvoma novými hráčmi zareagovalo na výraznú maródku v tíme. K zraneným hráčom (Kubiš, Dolinajec, Drábek, Leško) pribudol Aleš Ježek (problémy s členkom) a David Bajaník (otras mozgu), menšie problémy s rukou mal aj Matej Valášek. „Treba zdôrazniť, že za sedem dní nás čaká až päť zápasov. Bude to náročné na fyzické sily, i preto chceme rozložiť záťaž na viacerých hráčov. Opäť nás sužujú zranenia. Avšak verím, že začneme bodovať a výsledkovo sa nám bude dariť,“ doplnil Milan Jančuška, tréner MsHK DOXXbett Žilina.

Dnešný zápas 19. kola Tipsport ligy medzi MsHK DOXXbet Žilina – HC Košice začína o 17:00 hod.

Čítajte tiež:

Pozrite si kompletnú tabuľku Tipsport Ligy

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM