Webnoviny - Krimi

Žilina objasňuje záhadné zmiznutie tínedžera

Chlapec odišiel z domu krátko pred 14:00 s tým, že ide do posilňovne v Čadci. Odvtedy ho nevideli.

Foto: Ilustračné foto SITA/Viktor ZamborskýBRATIS­LAVA/ŽILINA 24. marca (WEBNOVINY) – Prípad záhadného zmiznutia 14-ročného chlapca z Turzovky objasňujú policajti. Po tínedžerovi, ktorý v stredu poslal matke správu o svojom únose, pátralo niekoľko desiatok policajtov v Čadci aj v Žiline.

Chlapec odišiel z domu krátko pred 14:00 s tým, že ide do posilňovne v Čadci. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, krátko pred 18:00 dostala matka SMS s textom "nemôžem volať, neviem kde som, odviezla ma čierna Audina a nevedia, že mám mobil“.

To bol jej posledný kontakt so synom. Vydesení rodičia sa obrátili na políciu, tí požiadali o pomoc aj kolegov zo Severomoravského kraja. Pomocou lokalizácie telefónu zistili, že chlapec by mohol byť v okolí Žiliny. Po dvoch hodinách ho samého našli v Sade SNP v centre mesta. Napriek tomu, že nemal žiadne viditeľné zranenia vyšetril ho lekár. Vyšetrenie nepotvrdilo, že by bol na chlapcovi spáchaný trestný čin, dodala Balogová. Okolnosti jeho nezvestnosti polícia vyšetruje.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM