Soňa Vanovčanová Krimi

Žena odhodila ohorok na žilinskej autobuske a začali sa diať veci: Sledujte kam až to dospelo!

Ženu na žilinskej autobuske zachytil kamerový systém mestskej polície a vtedy sa to celé začalo. Čítajte, čo sa dialo.

Ilustračný obrázok k článku Žena odhodila ohorok na žilinskej autobuske a začali sa diať veci: Sledujte kam až to dospelo!
Zdroj: TASR

Mestská polícia zistila a vyriešila počas uplynulého februára 1712 priestupkov. Ďalších 611 udalostí bolo nahlásených, zistených a vyriešených. Okrem alkoholu mladistvých, krádeží či rušenia nočného kľudu sa mestskí policajti stretli aj s nerešpektovaním a nespoluprácou pri riešení priestupku v okrsku Hájik. Mestská polícia (MP) o tom informuje na svojich oficiálnych stránkach.

Podľa Mestskej polície bol kamerovým systémom MP zistený priestupok znečistenia verejného priestranstva ohorkom cigarety na autobusovej stanici, ktorého sa dopustila Anna.

„Menovaná pri snahe doriešenia priestupku nespolupracovala, neustále hliadku Mestskej polície verbálne urážala a nereagovala na výzvy, aby od takéhoto konania upustila. Po poučení bola predvedená na útvar Mestskej polície Žilina z dôvodu podania vysvetlenia k spôsobenému priestupku,“ uvádza MP.

MP sa ďalej vyjadrila, že Anna B. odmietla po predvedení spísať Zápis o podanom vysvetlení. „Doriešená bola v blokovom konaní pre porušenie § 47/1 písmena a) Zákona o priestukoch 372/1990 Zb. za neuposlúchnutie výzvy verejného činiteľa pri výkone jeho právomoci,“ dodáva Mestská polícia na svojom webe.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM