Tlačové správy

Zážitkové prednášky, skvelý workshop i známe osobnosti. Obľúbený festival zdravia sa vracia do Žiliny!

HARMÓNIA Festival zdravia a krásy zavíta do mesta Žilina aj túto jar. Konať sa bude v priestoroch Hotela Slovakia 20. a 21. marca. A máte sa na čo tešiť!

Ilustračný obrázok k článku Zážitkové prednášky, skvelý workshop i známe osobnosti. Obľúbený festival zdravia sa vracia do Žiliny!
Zdroj: Dnes24.sk

Počas dvoch festivalových dní sa návštevníci HARMÓNIA Festivalu zdravia a krásy, veľkého podujatia zdravého životného štýlu, môžu tešiť na 3 tematické výstavy – Zdravie a prevencia, Krása a relax, Ezoterika a osobnostný rozvoj. Pripravený je bohatý prednáškový program, v rámci ktorého vystúpi 16 zaujímavých lektorov a známych osobností, ako aj pestrý sprievodný program pre deti a dospelých.

Žilinu poctí svojou návštevou Jozef Banáš, autor bestsellerov Kód 1, Kód 9, Velestúr, v rámci ktorej sa uskutoční autogramiáda jeho kníh. Nebude chýbať ani Peter Planieta, odborník na zdravé stravovanie a „BIO človek roka 2012“, či Janette Šimková, uznávaná životná a partnerská koučka.

Úplnou novinkou je jedinečný zážitkový workshop jogy smiechu Ľubora Foltána, na ktorom si overíte, či sa dokážete smiať len tak, alebo či potrebujete k smiechu vonkajšiu príčinu.

„Témy, ktoré prinášame, predstavia ďalšie známe osobnosti, lektori a odborníci z oblasti zdravej výživy, alternatívnej liečby, či medziľudských vzťahov a osobnostného rozvoja. Témami prednášok budú homeopatia, vplyv potravín na zdravotný stav človeka, či numerologický pohľad na dátum nášho narodenia,“ vraví organizátorka podujatia HARMÓNIA Katarína Mikuláková.

Dozviete sa tiež, ako limbický otlačok ovplyvňuje náš každodenný život; ako si môžeme život spríjemniť pomocou aromaterapie, ktorá je zároveň vynikajúcou prevenciou mnohých chorôb. Predstavíme vám prínos cvičenia Čchi Kung a muzikohrania pre zdravie človeka a pohodový a radostný život. Nezabudli sme ani na budovanie kvalitných partnerských a medziľudských vzťahov, pozrieme sa na nástroje a metódy sebapoznania, ktoré nám pomáhajú zbaviť sa starých a nefunkčných presvedčení a vzorcov správania.

Návštevníci HARMÓNIE sa budú môcť aj tento rok inšpirovať ochutnávkami zdravej stravy, ktorú s láskou a radosťou pripravuje Dúšok Zdravia z Martina. Počas celej doby trvania podujatia budú pripravené aj ochutnávky RAW cukroviniek, 100% za studena lisovaných olejov a zdravých nápojov.

Ani tento rok nebudú v Žiline chýbať obľúbené meditácie, fotenie a čistenie aury, veštenie, numerológia a tarot, merania a diagnostiky zdravia, výživové poradenstvo, ukážky líčenia, masáží. Viac ako 65 vystavovateľov v rámci kontraktačno-predajnej výstavy ponúkne bohatú paletu tovarov a služieb z oblasti zdravého životného štýlu a za zvýhodnené ceny. Kultúrneho a umeleckého ducha celému podujatiu dodá výstava prác študentov Súkromnej strednej umeleckej školy v Žiline.

Na svoje si prídu aj naši najmenší, pre ktorých je pripravený detský kútik a tvorivé dielne. MC Nezábudka pripravila tento rok pútavý a zábavný program, v rámci ktorého sa môžu detičky tešiť na pohybovo-tanečné pásmo Tanculienka, zábavno-pohybové cvičenie s fyzioterapeutkou, maľovanie na tvár, herničku s hračkami a mnohé ďalšie aktivity.

Miesto: Hotel Slovakia***, Štúrovo námestie 2 (v blízkosti OC Aupark), ŽILINA

Termín a čas: piatok a sobota 20. – 21. marca 2015, v čase od 12.00 do 19.00 h. (piatok) a od 09.00 do 19.00 h. (sobota)

Základné vstupné na výstavu: 1,50 Eur. Celodenné permanentky na prednášky za 8 Eur / 1 deň a 12 Eur / 2 dni v predpredaji cez www.Ticketportal.sk

foto: festival HARMÓNIA

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Skvelé workshopy i známe osobnosti. Obľúbený festival zdravia sa vracia do Žilin
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM