Krimi

Záťah žilinských colníkov na FOTKÁCH: Poliaka (35) prezradila táto drobnosť!

Colníci zo Žiliny pri kontrole 35-ročného poľského vodiča našli v jeho aute to, čo v nákladnom liste nebolo uvedené. O čo išlo?

Ilustračný obrázok k článku Záťah žilinských colníkov na FOTKÁCH: Poliaka (35) prezradila táto drobnosť!
2
Galéria
Zdroj: TASR

Žilinskí colníci odhalili so služobným psom Argom na Kysuciach 35-ročného poľského vodiča, ktorý v nákladnom aute prevážal pravdepodobne pervitín. Informovala o tom hovorkyňa Colného úradu (CÚ) v Žiline Božena Chríbiková. Colníci podľa nej požadovali od vodiča nákladného auta, aby predložil doklady od prepravovaného tovaru. „Keď sa do auta vrátil po druhý nákladný list, colník si vo dverách všimol cigarety s ukrajinskou kontrolnou známkou. Hliadka začala v kabíne vykonávať dôslednú kontrolu,“ prezradila Chríbiková.

„Pod sedačkou na podlahe hliadka našla plastové vrecko s bielou kryštalickou látkou. Do akcie zapojila aj Arga, služobného psa vycvičeného na vyhľadávanie drog a tabakových výrobkov. Svojím správaním potvrdil, že sa vo vrecku môže nachádzať omamná látka,“ uviedla hovorkyňa CÚ v Žiline.

„Keďže vzniklo dôvodné podozrenie, že uvedená osoba spáchala trestný čin, na miesto bola privolaná polícia, ktorá si prípad prevzala. Od začiatku tohto roka je to už tretí prípad zadržania omamných a psychotropných látok žilinskými colníkmi,“ dodala Chríbiková.

Práca žilinských colníkov: Nález v aute poľského vodiča
2
Galéria
Zdroj: TASR

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM