Jozef Legéň Krimi

Zásah kukláčov rovno na ceste v Žiline: Expertíza ukázala, že v aute bola marihuana až na 1 200 dávok!

Dvaja Žilinčania v aute podľa polície prevážali drogy! Predbežné expertízne skúmanie ukázalo, že ide o marihuanu v množstve 424 až 1271 obvykle jednorazových dávok drogy.

Ilustračný obrázok k článku Zásah kukláčov rovno na ceste v Žiline: Expertíza ukázala, že v aute bola marihuana až na 1 200 dávok!
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline spoločne s príslušníkmi Pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali vo štvrtok v Žiline akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti.

Policajný vyšetrovateľ obvinil dvoch Žilinčanov vo veku 25 a 26 rokov zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi v spolupáchateľstve.

„Policajti počas prehliadky motorového vozidla zaistili sušený rastlinný materiál (92,10 gramu), ktorý sa nachádzal v plastovej nádobe. Predbežným expertíznym skúmaním zaisteného rastlinného materiálu bolo zistené, že ide o marihuanu v množstve 424 až 1271 obvykle jednorazových dávok drogy,“ uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Vyšetrovateľ Policajného zboru spracuje na mladšieho z obvinených mužov podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Druhý obvinený muž bude stíhaný na slobode. Obvineným mužom hrozí v prípade dokázania viny trest až 10 rokov za mrežami.

Expertíza ukázala, že v aute bola marihuana na vyše 1 200 dávok!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM