Jozef Legéň Rôzne

Záhadný úkaz v Žiline: Na uliciach sa objavili hranoly s červenými kravatami!

Dnes ráno sa v uliciach nášho mesta objavili hranoly, na ktorých bola upevnená červená kravata. Ľudia nechápavo zazerali na tieto podivné objekty a nevedeli, čo sa za tým skrýva, či ide o nejakú reklamnú kampaň alebo len o nevinný vtip tínedžerov.

Ilustračný obrázok k článku Záhadný úkaz v Žiline: Na uliciach sa objavili hranoly s červenými kravatami!
Zdroj: Dnes24.sk

Konkrétne na štyroch miestach v Žiline ste mohli zbadať tento nebývalý „architektonický“ objekt. Na hranoly s červenými kravatami ste mohli naraziť pri Žilinskej univerzite, pri vstupe do areálu nemocnice, ale aj v centre mesta. Spravili sme prieskum a tie z Hlinkového a Mariánskeho námestia už zmizli, ostali len tie pri vysokej škole a nemocnici. Spýtali sme sa okoloidúcich, čo si o nezvyklých hranoloch s kravatami myslia.

„Ja si myslím, že sa jedná o nejakú kampaň. Blížia sa župné voľby a vôbec by som sa nedivil, keby to malo niečo s tým spoločné. Druhá alternatíva, ktorá ma napadá je, že ide o vtípok nejakého mladíka alebo partie,“ povedal nám okoloidúci Milan. Opýtali sme sa aj na pohľad študentky, ktorá si relatívne detailne tento objekt prezerala.

„Neviem a nechápem, čo tým chcel autor povedať. Ak to má nejaký skrytý význam, ja som ho nepochopila," povedala nám na margo hranolov s červenými kravatami študentka Alica.

Hranoly s červenými kravatami zaplavili Žilinu
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM