Marcel Mojžiš Krimi

ZÁBERY Z MIESTA: Vypukol rozsiahly požiar budovy, rozšíril sa aj na rodinné domy!

Hasiči museli byť povolaní do akcie. Podľa ich slov vypukol totiž rozsiahly požiar hospodárskej budovy, ktorý sa rozšíril aj na rodinné domy! Pozrite si zábery z miesta.

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY Z MIESTA: Vypukol rozsiahly požiar budovy, rozšíril sa aj na rodinné domy!
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu bol hasičom ohlásený požiar rodinného domu v Rajci. Na výjazd boli vyslaní hasiči z hasičskej stanice v Rajci a Žiline a následne boli na výpomoc povolaní aj hasiči zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline a členovia dobrovoľného hasičského zboru obce Jasenové.

Hasiči podľa vlastných slov po príjazde zistili, že ide o rozsiahly požiar hospodárskej budovy, ktorý sa rozšíril aj na dva vedľa stojace rodinné domy. „Kvôli silnému zadymeniu museli hasiči zasahovať v dýchacích prístrojoch. Pri likvidácii požiaru bolo nasadených 7 kusov hasičskej techniky, pričom bola použitá aj vysokozdvižná plošina, nakoľko bolo nutné rozoberať konštrukciu strechy na obidvoch domoch. Na miesto udalosti sa dostavil aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov, polícia, pracovníci elektrární a takisto aj záchranná zdravotná služba, nakoľko dve osoby boli v šoku,“ uviedla Miroslava Ondrichová, krajská hovorkyňa hasičov.

Požiar hasiči zlikvidovali za necelé 4,5 hodiny od zahájenia zásahu a na jeho likvidáciu sa spotrebovalo cca 36 000 litrov vody. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Pozrite si vo fotogalérii zábery priamo z miesta.

Foto: HaZZ

FOTO: Požiar hospodárskej budovy sa rozšíril aj na domy
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM