Krimi

Zábery z miesta vážnej nehody: Muž (36) bez vodičáku to napálil do značky a kovového zábradlia

Vážna dopravná nehoda na obchvate Žiliny si chvalabohu nevyžiadala ľudské obete. 36-ročný muž v nočných hodinách so svojim autom narazil do obrubníka, ktorý ho vymrštil do dopravnej značky a následne do kovového zábradlia. Jeho auto skončilo takpovediac na šrot...

Ilustračný obrázok k článku Zábery z miesta vážnej nehody: Muž (36) bez vodičáku to napálil do značky a kovového zábradlia
Zdroj: Policajný zbor SR

V stredu 20. novembra v nočných hodinách došlo v Žiline k dopravnej nehode. 36-ročný muž, ktorý podľa polície nie je držiteľom vodičského oprávnenia, viedol osobné motorové vozidlo Daewoo Espero po ulici Mostnej.

„Z doposiaľ presne nezistených príčin pri výjazde na ulicu Komenského narazil do obrubníka, ktorý rozdeľuje cestu I/18 od výjazdu. Následne s vozidlom narazil do zvislého dopravného značenia a kovového zábradlia,“ informoval hovorca polície Radko Moravčík.

Muž pri dopravnej nehode utrpel zranenia s predbežnou dobou liečenia 30 dní. U vodiča bol nariadený odber krvi. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania.

Muž (36) bez vodičáku to napálil do značky a kovového zábradlia
1
Galéria
Muž (36) bez vodičáku to napálil do značky a kovového zábradlia
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM