Jozef Legéň Krimi

ZÁBERY z miesta desivo vyzerajúcej nehody: Vodič narazil do stĺpa a s autom sa prevrátil na strechu!

Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala v ranných hodinách. Vodič (41) z doposiaľ nezistených príčin prešiel na železničnom priecestí do protismeru a havaroval. Po náraze zostalo priecestné zabezpečovacie zariadenie nefunkčné.

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY z miesta desivo vyzerajúcej nehody: Vodič narazil do stĺpa a s autom sa prevrátil na strechu!
Zdroj: Policajný zbor SR

V stredu pred siedmou hodinou ráno došlo na ceste prvej triedy v katastri mesta Rajec, okres Žilina k dopravnej nehode. „41-ročný vodič viedol motorové vozidlo Škoda Pick Up v smere jazdy od obce Kľače (okres Žilina) na Rajec. Na železničnom priecestí z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde prednou časťou vozidla narazil do stĺpa priecestného zabezpečovacieho zariadenia. Následne sa s vozidlom prevrátil na strechu,“ informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Pri nehode sa poškodil aj Volkswagen Golf, ktorý viedla 49-ročná vodička v smere od Rajca. Priecestné zabezpečovacie zariadenie zostalo po náraze nefunkčné. U vodiča ani vodičky alkohol zistený nebol. Vodič zo Škody bol odvezený na ošetrenie do nemocnice. Predbežne škoda bola vyčíslená na 2 500 eur.

„V súvislosti s touto udalosťou poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania a ohrozovania všeobecne prospešného zariadenia,“ dodal hovorca.

Vodič narazil do stĺpa a s autom sa prevrátil na strechu!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM