Iveta Hrabovská Krimi

Za odcudzenie piva mu hrozí až 8 rokov väzenia

KURIÓZNE: 23 ročný muž zo Spišskej Novej Vsi je obvinený za odcudzenie takmer vypitého piva na ulici 20 ročnému mužovi z Martina. Poškodenému vznikla škoda vo výške 0,60.-€. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na tri roky

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine obvinil zo zločinu lúpeže 23 ročného muža zo Spišskej Novej Vsi. Obvinený, začiatkom minulého týždňa vo večerných hodinách v Martine, pristúpil k 20 ročnému mužovi, ktorý išiel po ulici oproti nemu. Žiadal od neho fľašu s pivom, ktorú držal muž v rukách. Ten mu však pivo, ktoré mal v pol litrovej fľaši, nechcel dať.

"Obvinený pristúpil k mužovi bližšie a opäť od neho žiadal pivo. Vyhrážal sa mu fyzickým napadnutím a zahnal sa na neho rukou. Následne uchopil fľašu s pivom a po vzájomnou naťahovaní, ju vytrhol poškodenému z ruky a z miesta odišiel. Poškodenému vznikla uvedeným konaním škoda vo výške 0,60.-€. Pri skutku k zraneniu osôb nedošlo, " informoval hovorca Krajského riaditeľstva (KR) PZ v Žiline Radko Moravčík.

Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. Ten bol akceptovaný a obvinený je stíhaný väzobne. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na tri roky až osem rokov.

Boj radnice s kriminalitou: V meste až 150 kamier! Viac sa dozviete [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137355_Boj-radnice-s-kriminalitou:-V-meste-az-150-kamier!]TU[/link] Polícia pátra po žene, ktorá vyrobila a používala falošné peniaze a platobné karty. Viac [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137482_Chce­la-si-privyrobit,–teraz-po-nej-patra-policia]TU[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM