Martin Károly Rôzne

Vyhrajte s UNICOU zájazd do Talianska

Ešte necelé dva týždne sa môžete zapojiť do súťaže so spoločnosťou UNICA holding, s.r.o., ktorej hlavná cena je trojdňový pobyt pre dve osoby v Taliansku s účasťou na pretekoch Ferrari Challenge na okruhu F1 v Monze.

/PR/ „Do súťaže sa môže zapojiť každý občan Slovenskej republiky, ktorý si zakúpi niektorí z výrobkov spoločnosti,“ prezrádza Ing. Andrea Baranová, konateľka spoločnosti UNICA holding, s.r.o.. Obmedzenie účasti o skvelé ceny sa týka len zamestnancov spoločnosti vyrábajúcej horčicu, ich rodinných príslušníkov a partnerov, ktorí venovali ceny do súťaže.

Záujemcovia sa do boja o úžasné ceny môžu zapojiť zaslaním SMS-ky na číslo 6661 v tvare UNICA(medzera)ČÍSLO POKLADNIČNÉHO BLOKU, ktorý potvrdzuje nákup produktu spoločnosti alebo vyplnením registračného formulára na internetovej stránke UNICA holding, s.r.o..

Okrem spomínanej skvelej prvej ceny v podobe zájazdu do Talianka, máme pre výhercov pripravené i ďalšie zaujímavé a atraktívne ceny,“ hovorí ďalej konateľka spoločnosti. Medzi ne patrí napríklad i wellness pobyt v hoteli Termál či LCD televízor značky SAMSUNG. „Do súťaže je možné zapojiť sa do 20.augusta,“ hovorí Ing.Baranová na záver.

KP

[link=http://www­.unicaholding­.eu/index.php]Vi­ac informácií o súťaži[/link]

Unica sutaz
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM