Tlačové správy

Vy na masáži a deti na lyžiach: Máme pre vás TIP na jarné prázdniny pre celú rodinu!

Hľadáte program na jarné prázdniny? Tak sa príďte vyblázniť spolu s vašimi prázdninujúcimi ratolesťami v liečivej termálnej vode.

Ilustračný obrázok k článku Vy na masáži a deti na lyžiach: Máme pre vás TIP na jarné prázdniny pre celú rodinu!
4
Galéria
Zdroj: Therme.sk

SPA & SKI Špeciál – to je mimoriadna ponuka relaxu v Zlatých kúpeľoch a lyžovačiek v turčianskych lyžiarskych strediskách. Rozmaznávajte svojich najbližších! Keď prázdniny, tak s bonusom – dieťa do 10 rokov ubytované na prístelke má pobyt zadarmo.

Liečivá voda je nad zlato

Potvrdí to každý lyžiar, ktorý si doprial po celodennom pobyte na čerstvom snehu a iskrivom vzduchu príjemný relax v liečivej termálnej vode. Práve preto Zlaté kúpele Turčianske Teplice a areál Spa & Aqupark ponúkajú okrem skvelého kúpania a rozmaznávajúcej starostlivosti aj nezabudnuteľné zážitky pre vás a vašich školákov práve počas tohtoročných jarných prázdnin.

Zdroj: Therme.sk

Relax v cene

Akcia SKI & SPA Špeciál ponúka 3-dňový pobyt v liečebnom dome Aqua s polpenziou pre dve osoby + dieťa do 10 rokov na prístelke /bez procedúr/ zadarmo len za 99 eur na osobu.

Navyše získate:
- vstupy do bylinkovej parnej sauny
- masáž Zeus na chrbát a šiju
- 3-hodinový vstup do SPA & AQUAPARKU
- počas celého pobytu je pre vás aj plavecký bazén Olympic
- fitness centrum
- lekárske vyšetrenie/kon­zultácia

V prípade, že sa rozhodnete pre dlhší pobyt, tak sa vám všetky príjemné služby navyšujú a vy si môžete užívať všetky výhody skvelých prázdnin na snehu i v termálnej vode.

Zdroj: Therme.sk

Zľavy na skipasy

Okrem starostlivosti v Zlatých kúpeľoch a Spa & Aquaparku s liečivou termálnou vodou získate zľavy do 30 % na skipasy do blízkych lyžiarskych stredísk SNOWLAND Valčianska dolina, JASED Jasenská dolina a WINTERPARK MARTINKY. Turčianske lyžiarske strediská potešia malých i veľkých lyžiarov.

Tradícia pokračuje

Počas jarných prázdnin vás čaká aj bohatý kultúrny a animačný program. Spolu si pripomenieme, že aj naši predkovia to vedeli riadne roztočiť! Čakajú vás slovenské tradície ako napríklad fašiangový sprievod či pochovávanie basy.

Rezervujte už dnes!

Využite mimoriadnu akciovú ponuku a doprajte svojim najbližším pohodlné, príjemné a oddychové prázdniny. Rezervujte si SPA & SKI Špeciál a tešte sa na prázdniny! Rozmaznávajte sa, veď si to zaslúžite.

Viac informácií na www.therme.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Vy na masáži a deti na lyžiach: Máme pre vás TIP na jarné prázdniny pre celú rod
4
Galéria
Zdroj: Therme.sk
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM