Soňa Vanovčanová Iné športy Šport

Volejbalisti UNIZA doma: Suverénne víťazstvo nad Bratislavou

Žilinskí volejbalisti privítali na domácej palubovke hráčov z VKP Bratislava B. Na svoje konto si pripísali plný počet bodov.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalisti UNIZA doma: Suverénne víťazstvo nad Bratislavou
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu 11. novembra odohrali žilinskí volejbalisti na domácej pôde ďalší z prvoligových zápasov. Suverénnym víťazstvom, aj v 8. kole, potvrdili svoje vedúce miesto v tabuľke.

Ako uviedol športový riaditeľ AC UNIZA Peter Minárik: "Prvý zápas zvládli domáci volejbalisti bez menšieho zaváhania, v každom sete si spravili dostatočný náskok a ten udržali až do konca každého z troch setov. Súper nekládol veľký odpor a tak domáci volejbalisti vyhrali jednoznačne v pomere setov 3:0.

Druhý zápas bol podľa Minárika o niečo vyrovnanejší. Súper predvádzal stále rovnakú hru, ktorej sa domáci hráči dokonale prispôsobili a každý set sa rozhodoval až v koncovke.
„Ani tento pokles nasadenia však domácim nezabránil priviesť zápas do víťazného konca a tak mohli po prvý krát pred domácim publikom bodovať na plno a do tabuľky si pripísať ďalších 6 bodov.“

Najbližší víkend majú naši hráči voľno, potom ich čaká zápas v Trnave a na domácom ihrisku sa predstavia až 9. decembra 2017 proti družstvu VK Nové mesto nad Váhom.

VO AC UNIZA Žilina – VKP Bratislava B 3:0 (17, 16, 14) a 3:0 (22, 23, 19)

Zostava Žilina:
Hrtús, Rolček, Šíma, Večeřa, Kalužný, Štoder
Striedali: Dedič, Minárik, Keltoš
Libero: Kysela
Tréner: Zdenek Hauer

Tabuľka po 8. kole
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM