Jozef Legéň Krimi

Vlak na stanici zrazil muža (†41), telo si všimol až iný rušňovodič

V noci z nedele na pondelok neznámy vlak zrazil 41-ročného muža v železničnej stanici Vrútky. Telo si neskôr všimol rušňovodič iného vlaku, no i napriek použitiu rýchločinnej brzdy, prešiel vozňom ponad telo.

Ilustračný obrázok k článku Vlak na stanici zrazil muža (†41), telo si všimol až iný rušňovodič
Zdroj: TASR

Železničná polícia vo Vrútkach vyšetruje usmrtenie 41-ročného muža, ku ktorému došlo v noci z nedele na pondelok v železničnej stanici Vrútky. Telo neznámej osoby ležiacej v neprirodzenej polohe na 3. staničnej koľaj si všimol rušňovodič nákladného vlaku, ktorý vchádzal na túto koľaj.

„Osoba sa nehýbala a mala vyhrnutý zvršok odevu. Rušňovodič okamžite použil rýchločinné brzdenie vlaku, ale pre krátku vzdialenosť s jedným vozňom prešiel ponad telo. Na miesto bola privolaná lekárka a súdny lekár, ktorí potvrdili, že k zrážke muža došlo už 1 až 2 hodiny predtým.** Muž pri zrážke s doposiaľ nezisteným vlakom utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Bola nariadená pitva. Usmrteným mužom bol 41 ročný Martinčan," informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti úmrtia muža sú naďalej predmetom vyšetrovania.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM